TV meubel design Volendam

Wij maken uw interieur uniek

Uw idee maken wij tot werkelijkheid op een ambachtelijke wijze.

‘Uw tv-meubel design op maat in Volendam, gemaakt in ons familiebedrijf’

Wat ooit begon als liefhebberij, bezig zijn met houtbewerking, resulteerde in 2015 tot het familiebedrijf ‘Nooij Maatmeubels’. We zien het als een prachtig compliment dat we wegens belangstelling en toenemende vraag konden uitgroeien tot de leverancier van tv-meubel design in Volendam die we vandaag de dag zijn. En als het aan ons ligt groeien we door! De maatwerk meubels die we voor onze klanten kunnen realiseren door met onze handen te werken binnen de discipline houtbewerking blijft een grote passie.

Maatwerk tv-meubel design Volendam en meer…

Onze hoofdactiviteit is het vervaardigen van maatwerk meubels zoals een tv-meubel design voor uw huis in Volendam. Maar onze expertise gaat verder dan dat. Naast maatwerk meubels maken wij onder andere ook koffers en kandelaars. Ook voor restauratie- en reparatiewerkzaamheden aan houtwerk kunt u een beroep op ons doen. We staan open voor het gebruik van zowel plaatmateriaal als massief hout of een combinatie hiervan.

TV meubel design Volendam

TV meubel design Volendam

Van idee tot realisatie van uw tv-meubel design

Heeft u een idee voor een tv-meubel design om te laten ontwerpen in Volendam? Voor wie op zoek is naar tv-meubel design in Volendam e.o. verzorgen wij graag én perfect de realisatie. Van klein tot groot object. Ook wanneer u het ontwerp nog niet pasklaar hebt kunt u een beroep op ons doen. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een 3D ontwerptekening maken zodat u een beter idee krijgt van de omvang, vormgeving en kleurcombinatie van uw tv-meubel design.

Nooij Maatmeubels is een meubelmakerij met een grote voorliefde voor houtbewerking. We staan open voor het gebruik van zowel plaatmateriaal als massief hout of een combinatie hiervan. We zijn gevestigd in Purmerend. Vandaaruit zijn we actief in onder ander Alkmaar, Beverwijk, Hoorn, Volendam en Amsterdam

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u meer weten over mogelijkheden, indelingen, werkwijze of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Kortom, heeft u wensen voor een tv-meubel design op maat in Volendam en sluit onze ‘vakwerk DNA’ aan bij uw wensen? Neem dan contact met ons op. We zetten ideeën om in maatwerk waardoor een kwalitatief hoogwaardige kasten op maat ontstaat.

TV meubel design Volendam TV meubel design Volendam TV meubel design Volendam
Kasten op maat Purmerend - TV meubel design Volendam - Kledingkast op maat Purmerend - Maatwerk meubels Purmerend - Design meubels Volendam

Heeft u een wens voor een op maat gemaakte meubel?

Neem contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden voor uw unieke meubel.