Frans & Sander Nooij

Wij zijn Frans en Sander Nooij, vader en zoon. Samen deden we al vrij veel aan houtbewerken. We kregen steeds meer klussen van vrienden en daar weer vrienden van, zo breidde onze klantenkring snel uit. Daarom zijn wij op 1 oktober 2015 ons eigen bedrijf gestart, Nooij Maatmeubels.

Frans

Na  het afronden van mijn opleiding  MTS bouwkunde ben ik een aantal jaren in dit vakgebied werkzaam geweest. Ik zag echter ook een uitdaging in de makelaardij waar ik tot op heden actief in ben. Maar het werken met mijn handen  en daadwerkelijk iets creëren blijft toch mijn passie. Samen met mijn zoon is het erg leuk om te zien dat een derde generatie met hout bezig is. Mijn schoonvader, opa  Pé van Toor, heeft mij vele kneepjes van het vak geleerd, die ik nu weer door kan geven aan mijn zoon,  met wie ik de liefde voor het vak deel.

Sander

In 2017 ben ik geslaagd voor mijn opleiding tot meubelmaker en ondernemer in de meubelindustrie aan het Hout en Meubilerings College te Amsterdam. Dit is een hout meubilerings vakschool waar ik alle fijne kneepjes van het vak heb geleerd en praktijk ervaring op heb gedaan dankzij stages. Nu ben ik mede-eigenaar bij Nooij Maatmeubels en besteed ik veel tijd aan mijn sport, wat ik op hoog niveau en met veel plezier beoefen.

Heeft u een wens voor een op maat gemaakte meubel?

Neem contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden voor uw unieke meubel.