Maatwerk meubels Purmerend

Wij maken uw interieur uniek

Uw idee maken wij tot werkelijkheid op een ambachtelijke wijze.

‘Uw maatwerk meubels Purmerend, gemaakt in ons familiebedrijf’

Wat ooit begon als liefhebberij, bezig zijn met houtbewerking, resulteerde in 2015 tot het familiebedrijf ‘Nooij Maatmeubels’. We zien het als een prachtig compliment dat we wegens belangstelling en toenemende vraag konden uitgroeien tot de leverancier van maatwerk meubels in Purmerend die we vandaag de dag zijn. En als het aan ons ligt groeien we door! De maatwerk meubels die we voor onze klanten kunnen realiseren door met onze handen te werken binnen de discipline houtbewerking blijft een grote passie.

Maatwerk meubels Purmerend en meer…

Onze hoofdactiviteit is het vervaardigen van maatwerk meubels. Maar onze expertise gaat verder dan dat. Naast maatwerk meubels maken wij onder andere ook koffers en kandelaars. Ook voor restauratie- en reparatiewerkzaamheden aan houtwerk kunt u een beroep op ons doen. We staan open voor het gebruik van zowel plaatmateriaal als massief hout of een combinatie hiervan.

  • Maatwerk meubels Purmerend voor binnen
  • Maatwerk meubels Purmerend voor buiten
  • Reparatie en restauratie
  • Houten accessoires
  • Kasten, keukens en meer…
Maatwerk meubels Purmerend

Maatwerk meubels Purmerend

Van idee tot realisatie

Heeft u een idee voor een houten meubelstuk? Voor wie op zoek is naar maatwerk meubels in Purmerend e.o. verzorgen wij graag én perfect de realisatie. Van klein tot groot object. Ook wanneer u het ontwerp nog niet pasklaar hebt kunt u een beroep op ons doen. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een 3D ontwerptekening maken zodat u een beter idee krijgt van de omvang, vormgeving en kleurcombinatie van uw meubel.

Informatieaanvraag maatwerk meubels Purmerend

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Wilt u referenties, een vrijblijvende offerte ‘maatwerk meubels Purmerend’ aanvragen, of gewoon eens met ons om de tafel om uw vragen of ideeën voor te leggen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wat nu ons vak is, is gestart als hobby. U mag ervan uitgaan dat we nog altijd met hetzelfde plezier aan onze opdrachten, en alles wat daarbij komt kijken, werken. U bent dus van harte welkom.

Maatwerk meubels Purmerend Maatwerk meubels Purmerend Maatwerk meubels Purmerend
Alkmaar Purmerend Inloopkast Inbouwkast

Heeft u een wens voor een op maat gemaakte meubel?

Neem contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden voor uw unieke meubel.