Maatwerk meubels Alkmaar

Wij maken uw interieur uniek

Uw idee maken wij tot werkelijkheid op een ambachtelijke wijze.

‘Maatwerk meubels Alkmaar: van idee tot realisatie’

Wat nu ons vak is startte als hobby. ‘Houtbewerking’ zit zelfs al drie generaties in onze familie. Waarom is dit belangrijk om te weten wanneer u op zoek bent naar maatwerk meubels in Alkmaar? We zijn ervan overtuigd dat groeien vanuit passie en liefhebberij een hele goede basis is voor vakwerk. Wat je met plezier doet is een oneindige bron van uitgedaagd worden tot perfectie: wat je met plezier doet, wil je goed doen. Dat stuk plezier en onze behoefte aan perfectionisme ziet u terug in onze maatwerk meubels.

Maatwerk meubels Alkmaar door familiebedrijf Nooij

Nooij Meubels, voor maatwerk meubels Alkmaar is het familiebedrijf van Frans en Sander Nooij, gevestigd in Purmerend. Vader Frans en zoon Sander interesseerde zich uit liefhebberij voor houtbewerking en het vervaardigen van houten meubels. Door de jaren heen kregen we steeds meer aanvragen van kennissen en vrienden die de kwaliteit van hun ons herkenden en waardeerden. In 2015 werd het terrein verlegd van vriendendienst naar officieel bedrijf. Vandaag de dag vindt u in ons bedrijfsportfolio:

 

  • Maatwerk meubels Alkmaar voor binnen
  • Maatwerk meubels Alkmaar voor buiten
  • Maatwerk meubels Alkmaar kasten, bedden, tafels. Enz.
  • Buitenkeukens, traprenovatie, kleinmeubelen, accessoires
  • Renovatie- en reparatie projecten
Maatwerk meubels Alkmaar

Maatwerk meubels Alkmaar

Wat kunnen wij voor u doen?

Op het gebied van houtbewerking en maatwerk meubels van hout gaan we zo goed als elke uitdaging aan. We zijn gevestigd in Purmerend, met als werkgebied de regio Alkmaar / Beverwijk / Amsterdam. Heeft u een idee voor een maatwerk meubel dat we voor u kunnen realiseren? Of heeft u behoefte aan vakmensen die met u meedenken om tot een passend meubelstuk of object te komen? Met onze ervaring en interesse kunnen we u naar alle waarschijnlijkheid van dienst zijn. U bent van harte uitgenodigd om vrijblijvend contact op te nemen.
Maatwerk meubels Alkmaar Maatwerk meubels Alkmaar Maatwerk meubels Alkmaar
Maatwerk Purmerend Purmerend Inloopkast Inbouwkast

Heeft u een wens voor een op maat gemaakte meubel?

Neem contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden voor uw unieke meubel.