Maatwerk meubelen Purmerend

Wij maken uw interieur uniek

Uw idee maken wij tot werkelijkheid op een ambachtelijke wijze.

‘Maatwerk meubelen Purmerend; origineel en creatief handwerk’

Nooij Maatmeubels is een naam die de lading niet helemaal denkt. Naast maatwerk meubelen Purmerend kunt u bij ons terecht voor allerhande objecten met houtbewerking in de hoofdrol. Dit gaat van maatwerk houten tafels tot houten koffers en kandelaars. Wat bij elk object voorop staat is creativiteit en het leveren van een prachtig stuk vakwerk.

Houten maatwerk meubelen Purmerend

Eén van de mooiste dingen binnen ons vak is dat we door middel van kennis, passie en het beheersen van houtbewerkingstechniek wensen van onze klanten kunnen vervullen. Voor het laten maken van maatwerk meubelen in Purmerend e.o. bent u dan ook van harte uitgenodigd eens bij ons aan te schuiven voor het bespreken van uw wensen op het gebied van maatwerk meubelen.

  • Houten maatwerk meubelen Purmerend
  • Maatwerk meubelen Purmerend voor in huis
  • Maatwerk meubelen Purmerend voor buiten
  • Renovatie en reparatie

Over Nooij Maatmeubels

Nooij Maatmeubels bestaat sinds 2015. Wegens toenemende vraag van mensen die onze kwalitatieve stukken opmerkten, is de oprichting het resultaat van een uit de hand gelopen hobby. Interesse voor houtbewerking gaat in onze familie tot drie generaties terug. De liefde voor werken met je handen ging over van schoonvader op schoonzoon en inmiddels verstaat ook de jongste generatie het vak van houtbewerker.

Maatwerk meubelen Purmerend

Maatwerk meubelen Purmerend

Uw idee gerealiseerd

Wilt u een meubelstuk dat precies past in een ‘lastige hoek’, heeft u een idee voor een meubelstuk, maar kunt u het nergens vinden? Bent u opzoek naar de ideale buitenkeuken naar eigen ontwerp? Er zijn zoveel redenen die het interessant maken uw wensen eens voor te leggen aan vakmensen die uw maatwerk meubel kunnen realiseren. Voor maatwerk meubelen Purmerend e.o. bent u van harte uitgenodigd vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Maatwerk meubelen Purmerend Maatwerk meubelen Purmerend Maatwerk meubelen Purmerend
Alkmaar Purmerend Inloopkast Inbouwkast

Heeft u een wens voor een op maat gemaakte meubel?

Neem contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden voor uw unieke meubel.