Kledingkast op maat Purmerend

Wij maken uw interieur uniek

Uw idee maken wij tot werkelijkheid op een ambachtelijke wijze.

‘Kledingkast op maat Purmerend: van idee tot realisatie’

 

Wat nu ons vak is startte als hobby. ‘Houtbewerking’ zit zelfs al drie generaties in onze familie. Waarom is dit belangrijk om te weten wanneer u op zoek bent naar kledingkast op maat in Purmerend? We zijn ervan overtuigd dat groeien vanuit passie en liefhebberij een hele goede basis is voor vakwerk. Wat je met plezier doet is een oneindige bron van uitgedaagd worden tot perfectie: wat je met plezier doet, wil je goed doen. Dat stuk plezier en onze behoefte aan perfectionisme ziet u terug in onze kledingkasten op maat.

Kledingkast op maat in Purmerend door familiebedrijf Nooij

Nooij Meubels, voor een kledingkast op maat in Purmerend is het familiebedrijf van Frans en Sander Nooij, gevestigd in Purmerend. Vader Frans en zoon Sander interesseerde zich uit liefhebberij voor houtbewerking en het vervaardigen van houten meubels. Door de jaren heen kregen we steeds meer aanvragen van kennissen en vrienden die de kwaliteit van hun ons herkenden en waardeerden. In 2015 werd het terrein verlegd van vriendendienst naar officieel bedrijf.

Kledingkast op maat Purmerend

Kledingkast op maat Purmerend

Van idee tot realisatie van uw kledingkast op maat

Heeft u een idee voor een kledingkast op maat om te laten ontwerpen in Purmerend? Voor wie op zoek is naar kledingkast op maat in Purmerend e.o. verzorgen wij graag én perfect de realisatie. Van klein tot groot object. Ook wanneer u het ontwerp nog niet pasklaar hebt kunt u een beroep op ons doen. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een 3D ontwerptekening maken zodat u een beter idee krijgt van de omvang, vormgeving en kleurcombinatie van uw kledingkast op maat.

Nooij Maatmeubels is een meubelmakerij met een grote voorliefde voor houtbewerking. We staan open voor het gebruik van zowel plaatmateriaal als massief hout of een combinatie hiervan. We zijn gevestigd in Purmerend. Vandaaruit zijn we actief in onder ander Alkmaar, Beverwijk, Hoorn, Volendam en Amsterdam

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u meer weten over mogelijkheden, indelingen, werkwijze of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Kortom, heeft u wensen voor een kledingkast op maat in Purmerend en sluit onze ‘vakwerk DNA’ aan bij uw wensen? Neem dan contact met ons op. We zetten ideeën om in maatwerk waardoor een kwalitatief hoogwaardige kledingkast op maat ontstaat.

Kledingkast op maat Purmerend Kledingkast op maat Purmerend Kledingkast op maat Purmerend
Kasten op maat Purmerend - TV meubel design Volendam - Kledingkast op maat Purmerend - Maatwerk meubels Purmerend - Design meubels Volendam

Heeft u een wens voor een op maat gemaakte meubel?

Neem contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden voor uw unieke meubel.