Kasten op maat Purmerend

Wij maken uw interieur uniek

Uw idee maken wij tot werkelijkheid op een ambachtelijke wijze.

‘Kasten op maat in Purmerend; als praktisch en mooi samen mogen komen’

Wilt u van een rommelhokje een praktische kast op maat laten maken? Wilt u de schuine wand op zolder optimaal benutten? Een kast op maat staat bij menig huiseigenaar op de prioriteitenlijst. Het voordeel van een maatwerk kast is dat de kast naadloos wordt aangepast aan de beschikbare ruimte. Wilt u veel of weinig lades, rechthoekige of vierkante vakken, en wat mag de verdeling zijn tussen hang- en legsystemen? Door goed te kijken naar de mogelijkheden die de ruimte biedt en deze creatief te benutten wordt de indeling optimaal aangepast aan praktische wensen.

 

  • Kasten op maat Purmerend
  • Zolder kasten op maat Purmerend
  • Trapruimte kast op maat Purmerend
  • Renovatie inbouwkast op maat Purmerend

Waarom kiezen voor Nooij Maatmeubels voor uw kasten op maat in Purmerend?

Nooij Maatmeubels is een ambachtelijke meubelmakerij. Hoewel we pas sinds 2015 bestaan gaat de oorsprong van onze passie voor handgemaakte meubels en houtbewerking tot drie generaties terug. Wij zijn een klein familiebedrijf waarin vader Frans en zoon Sander met veel liefde, vakmanschap en oog voor detail maatwerk meubels realiseren. De schoonvader van Frans, opa Pé van Toor leerde Frans de fijne kneepjes van het vak. Frans vulde dit aan met een opleiding mts-bouwkunde en ‘besmette’ op zijn beurt zoon Sander met het zijn liefde voor het ambachtelijke meubel vak. Hoe het allemaal ooit begon, uit liefhebberij en de wens om met de eigen handen een mooi stuk werk te maken, zit nog altijd in ons DNA en is kenmerkend voor de kwaliteit van onze meubels. We zijn kundig, creatief, betrokken en werken netjes en precies.

Kasten op maat Purmerend

Kasten op maat Purmerend

Meer weten over kasten op maat in Purmerend?

Nooij Maatmeubels is een meubelmakerij met een grote voorliefde voor houtbewerking. We staan open voor het gebruik van zowel plaatmateriaal als massief hout of een combinatie hiervan. We zijn gevestigd in Purmerend. Vandaaruit zijn we actief in onder ander Alkmaar, Beverwijk, Hoorn, Volendam en Amsterdam

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u meer weten over mogelijkheden, indelingen, werkwijze of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Kortom, heeft u wensen voor een kasten op maat in Purmerend en sluit onze ‘vakwerk DNA’ aan bij uw wensen? Neem dan contact met ons op. We zetten ideeën om in maatwerk waardoor een kwalitatief hoogwaardige kasten op maat ontstaat.

Kasten op maat Purmerend Kasten op maat Purmerend Kasten op maat Purmerend
Kasten op maat Purmerend - TV meubel design Volendam - Kledingkast op maat Purmerend - Maatwerk meubels Purmerend - Design meubels Volendam

Heeft u een wens voor een op maat gemaakte meubel?

Neem contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden voor uw unieke meubel.