Design meubels Volendam

Wij maken uw interieur uniek

Uw idee maken wij tot werkelijkheid op een ambachtelijke wijze.

‘Design meubels Volendam; origineel en creatief handwerk’

Nooij Maatmeubels is een naam die de lading niet helemaal denkt. Naast design meubels in Volendam kunt u bij ons terecht voor allerhande objecten met houtbewerking in de hoofdrol. Dit gaat van maatwerk houten tafels tot houten koffers en kandelaars. Wat bij elk object voorop staat is creativiteit en het leveren van een prachtig stuk vakwerk.

Opzoek naar houten design meubels op maat in Volendam?

Eén van de mooiste dingen binnen ons vak is dat we door kennis, passie en het beheersen van houtbewerkingstechniek wensen van onze klanten kunnen vervullen. Voor het laten maken van design meubels in Volendam e.o. bent u dan ook van harte uitgenodigd eens bij ons aan te schuiven voor het bespreken van uw wensen op het gebied van maatwerk design meubels.

 

  • Houten design meubels Volendam
  • Design meubels in Volendam voor in huis
  • Design meubels in Volendam voor buiten
  • Renovatie en reparatie
Design meubels Volendam

Design meubels Volendam

Over Nooij Maatmeubels

Nooij Maatmeubels bestaat sinds 2015. Wegens toenemende vraag van mensen die onze kwalitatieve stukken opmerkten, is de oprichting het resultaat van een uit de hand gelopen hobby. Interesse voor houtbewerking gaat in onze familie tot drie generaties terug. De liefde voor werken met je handen ging over van schoonvader op schoonzoon en inmiddels verstaat ook de jongste generatie het vak van houtbewerker.

 

Design meubels in Volendam naar uw idee gerealiseerd

Wilt u een meubelstuk dat precies past in een ‘lastige hoek’, heeft u een idee voor een meubelstuk, maar kunt u het nergens vinden? Bent u opzoek naar de ideale buitenkeuken naar eigen ontwerp? Er zijn zoveel redenen die het interessant maken uw wensen eens voor te leggen aan vakmensen die uw design meubels op maat kunnen realiseren. Voor design meubels op maat in Volendam e.o. bent u van harte uitgenodigd vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Heeft u een wens voor een op maat gemaakte meubel?

Neem contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden voor uw unieke meubel.